Producător recunoscut de parteneri

Plametco

Când vrei să faci diferența în fața concurenței cu un mobilier destinat publicului țintă, produsele adaptate tipului de activitate sunt soluția potrivită.
Personalizează la comandă!

Producem în România
standuri personalizate, la comandă

Standurile de prezentare și vânzare, mobilierul comercial și școlar nu mai sunt un secret pentru noi. Experiența noastră, încrederea acordată de partenerii naționali și internaționali, tehnologia folosită, dar și deschiderea noastră pentru noutățile din domeniu, sunt cărțile noastre de vizită, care pe termen lung ne recomandă tuturor celor care pun accent pe parteneriate stabile.

Hai să ne cunoaștem!

Suntem cât se poate de deschiși pentru a lucra cu noi parteneri energici, dornici mereu de schimbare și perfecționare.
Dacă ești antreprenor și ții la imaginea companiei tale, a brandurilor pe care le dezvolți fă acest pas: află mai multe despre noi și ceea ce facem!
plametco
Image

Servicii

Pentru ca afacerea ta să fie bine promovată, noi îți oferim consiliere și servicii de design și de proiectare. Din punct de vedere al esteticii produselor finite,noi oferim servicii de zincare electrochimică și vopsire în câmp electrostatic cu ajutorul cărora produsele tale vor avea o calitate superioară.

Detalii

Image

Produse

Personalizarea mijloacelor fixe și mobile de prezentare și vânzare, dar și a mobilierului școlar și comercial, îți poate garanta unicitatea în fața competitorilor. Alege să fii unic cu noi.

Detalii

Image

Tehnologii

Ne adaptăm continuu, înoim tehnologia permanent, pentru ca toate produsele finite făcute de noi să fie garantate de calitate, livrate la timp, dar și accesibile ca investiție.

Detalii

Consiliere gratuită

Consiliere gratuită

Proiectare personalizată

Proiectare personalizată

Livrare rapidă

Livrare rapidă

Preț accesibil

Preț accesibil

Garanția calității

Garanția calității

Schimbare produse neconforme

Schimbare produse neconforme

Certificări

Din momentul înființării GRUPULUI PLAMETCO, filosofia după care toți membrii echipei ne-am ghidat în relația cu piața dar și față de noi, a fost și este creșterea calității produselor. Pentru acest lucru am subscris la standarde importante de calitate și managementul produselor. Totodată valorificăm și prețuim fiecare membru al echipei noastre, aplicând standarde ISO și OHSAS pentru a elimina sau minimiza riscurile pentru angajaţii noștri.

PLAMETCO
Susținem produse și branduri. Din 1993.

Experiența ne definește. Pentru noi cel mai mut contează relația pe care o construim în timp cu fiecare partener! Oferim toată experiența noastră pentru toți cei care vor să se promoveze eficient și țintit, personalizând fiecare detaliu al produsului după cerința clientului!

Contact

(+40) 268 54 80 95

(+40) 730 21 05 10

Str. Orizontului Nr. 3

Loc. Sanpetru, Jud. Brasov