Evenimente

26 feb.-2 martie - Te așteptăm la Euroshop 2023!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
plametco
Suntem gata să îți oferim noi perspective, participând la Târgul EuroShop pentru al cincilea an consecutiv !
Suntem foarte entuziasmați să anunțăm că Plametco participă pentru a cincea oară la Euroshop 2023 care va avea loc la Düsseldorf, Germania in perioada 26 februarie- 2 martie 2023.
Acesta este unul dintre cele mai mari târguri comerciale din lume și o mare oportunitate pentru noi de a ne prezenta activitatea si de a celebra 30 de ani de activitate în domeniul retail și nu numai!

Echipa noastră așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu clienții actuali și potențiali, să construiască relații și să discute despre cele mai recente tendințe și tehnologii din industria afișajului.

Dacă participați la EuroShop, ne-ar plăcea să luăm legătura cu dumneavoastră. Haideți să lucrăm împreună pentru a face ca experiența de cumpărături a clienților noștri să fie și mai specială!

Ne găsiți in Hala 3/ B68 !
plametco

PLAMETCO
Susținem produse și branduri. Din 1993.

Experiența ne definește. Pentru noi cel mai mut contează relația pe care o construim în timp cu fiecare partener! Oferim toată experiența noastră pentru toți cei care vor să se promoveze eficient și țintit, personalizând fiecare detaliu al produsului după cerința clientului!

Contact

(+40) 268 54 80 95

(+40) 730 21 05 10

Str. Orizontului Nr. 3

Loc. Sanpetru, Jud. Brasov