Carieră

plametco

Cine suntem?

În calitate de producator pe piața confecțiilor metalice, oamenii care lucrează în cadrul companiei noastre reprezintă un factor important în succesul de până acum, contribuind activ la proiectarea și fabricarea produselor destinate clienților noștri.

Cu o experiență de peste 30 de ani în câmpul muncii, am consolidat o echipă de peste 80 de persoane cu care avem în comun perseverența, spiritul de echipă și priceperea de a livra cele mai calitative produse.

Ne place să ne dezvoltăm continuu și ne implicăm direct în instruirea angajaților noștrii și selectăm cei mai implicați și motivați oameni din sectorul nostru de activitate. Tichetele de masă, decontarea transportului cât și asigurarea unui abonament de servicii medicale private reprezintă o mică parte din beneficiile pe care le oferim angajaților noștri în semn de mulțumire pentru eforturile zilnice depuse.

Suntem la curent cu toate noutățile de pe piața muncii și căutăm să satisfacem necesitățile angajaților noștrii, oferind atât beneficii extra-salariale cât și un mediu de lucru curat și sigur. Dacă îndeplinești cerințele noastre și ești curios să ne cunoști, te așteptăm la noi la un interviu!

PLAMETCO
Susținem produse și branduri. Din 1993.

Experiența ne definește. Pentru noi cel mai mut contează relația pe care o construim în timp cu fiecare partener! Oferim toată experiența noastră pentru toți cei care vor să se promoveze eficient și țintit, personalizând fiecare detaliu al produsului după cerința clientului!

Contact

(+40) 268 54 80 95

(+40) 730 21 05 10

Str. Orizontului Nr. 3

Loc. Sanpetru, Jud. Brasov