Despre noi

Înființată în Brașov, România în 1993, firma PLAMETCO (PLAstic & METal COmpany) fabrică astăzi "de la A la Z" standuri de prezentare, mobilier comercial, școlar și metalic, rafturi metalice, accesorii și confecții metalice.

Sârmă, tablă și profile din metal, materiale plastice și compozite sunt prelucrate în fabrica noastră și aduse din stadiul de semifabricat în cel de produs finit - vopsit, finisat, personalizat la cerere și conform necesităților clienților noștri.

Viziune

Viziunea firmei este să devină un partener de afaceri de elită apreciat deopotrivă de către clienţi, furnizori şi de către comunitate. Un motor de afaceri alimentat prin ştiinţă, tehnologie, capabil să stabilească standarde pe piaţa confecţiilor metalice.

Misiune

Misiunea noastră este orientarea spre eficientizarea procesului de producţie pentru a oferi un raport calitate/preţ optim şi o viteză mare de răspuns la cerinţele clienţilor, concretizată prin promptitudinea cu care sunt onorate comenzile şi respectate termenele de realizare a acestora.

Preocuparea noastră este aceea de a ne diversifica și moderniza continuu tehnologiile, de a lucra cu metode și utilaje în pas cu tendințele actuale.

Aruncați o privire peste produsele noastre și dacă nu găsiți exact ceea ce căutați, vă stăm la dispoziție pentru comenzi speciale.

Pentru a afla mai multe despre oferta noastră, intră în legătură cu consilierul tău dedicat!
Contactați-ne!

PLAMETCO
Susținem produse și branduri. Din 1993.

Experiența ne definește. Pentru noi cel mai mut contează relația pe care o construim în timp cu fiecare partener! Oferim toată experiența noastră pentru toți cei care vor să se promoveze eficient și țintit, personalizând fiecare detaliu al produsului după cerința clientului!

Contact

(+40) 268 54 80 95

(+40) 730 21 05 10

Str. Orizontului Nr. 3

Loc. Sanpetru, Jud. Brasov